fbpx

Roland Garros: Πρεμιέρα για τη Σάκκαρη στο Παρίσι την Κυριακή (28/5)

Roland Garros: Πρεμιέρα για τη Σάκκαρη στο Παρίσι την Κυριακή (28/5)

Ούτε ένα 24ωρο μακριά δεν είμαστε από την πρεμιέρα της Μαρίας Σάκκαρη στο Roland Garros του Παρισιού, όπου θα αντιμετωπίσει την Καρολίνα Μούχοβα για τον 1ο γύρο του 2ου Grand Slam της χρονιάς.

Η αναμέτρηση της 27χρονης Ελληνίδας πρωταθλήτριας κόντρα στην No. 42 του κόσμου θα διεξαχθεί μετά τη 13:30-14:00 (ώρα Ελλάδος), μιας και είναι η 2η κατά χρονική σειρά στο ημερήσιο πρόγραμμα του court Suzanne Lenglen, ενώ η μετάδοσή της θα γίνει από το Eurosport.

Το έργο της Μαρίας δε θα είναι εύκολο, καθώς πέρσι είχε κοντραριστεί με την ίδια αντίπαλη, και αποκλείστηκε από τον 2ο γύρο της Γαλλικής πρωτεύουσας. Οπότε πρωταρχικός στόχος είναι η ιδανική πρεμιέρα, για να συνεχίσει την πορεία της στη διοργάνωση.

Μεταγενέστερος στόχος της Σάκκαρη είναι φυσικά και η υπεράσπιση των 70 βαθμών, λόγω του ότι πέρυσι έφτασε μέχρι τις “64”, ώστε να ελπίζει να μείνει ανεπηρέαστη στην παγκόσμια κατάταξη, και μετέπειτα να διεκδικήσει άνοδο θέσεων.

Θυμίζουμε, πως η No. 8 του κόσμου μοιράζεται το ίδιο τέταρτο του ταμπλό με την Τζέσικα Πεγκούλα, που σημαίνει ότι μπορεί να διασταυρωθεί μαζί της στα προημιτελικά, ενώ πιθανή αντίπαλή της στα ημιτελικά θα είναι η No. 2 της WTA κατάταξης, η Αρίνα Σαμπαλένκα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις