fbpx

Roland Garros: Πρεμιέρα με Μούχοβα η Σάκκαρη στο Παρίσι – Στο ίδιο μισό με Σαμπαλένκα και Πεγκούλα

Roland Garros: Πρεμιέρα με Μούχοβα η Σάκκαρη στο Παρίσι – Στο ίδιο μισό με Σαμπαλένκα και Πεγκούλα

Από τον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό του Roland Garros θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο Παρίσι η Μαρία Σάκκαρη, όπου και θα αντιμετωπίσει την 26χρονη Τσέχα, αλλά και No. 42 του κόσμου, Καρολίνα Μούχοβα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε αποκλειστεί πέρσι από την Μούχοβα, στο πλαίσιο του 2ου γύρου στο Παρίσι, οπότε αναμφίβολα η πρεμιέρα της κρύβει κινδύνους, όμως με σταθερή επίδοση η Σάκκαρη μπορεί να κάνει ιδανική αρχή στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Εφόσον έχει νικηφόρα πρεμιέρα, η Μαρία θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία εκ των Νάντια Ποντορόσκα (ημιφιναλίστ πέρσι στη Γαλλική πρωτεύσουσα) και Τζεσικά Πονσέτ, ενώ στον 3ο γύρο της διοργάνωσης θα την περιμένει πιθανότατα μια εκ των Ζιλ Τάιχμαν και Ιρίνα-Καμίλα Μπέγκου.

Αν η Σάκκαρη επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της μέχρι τον 3ο γύρο, τότε στις “16” του 2ου Grand Slam της χρονιάς θα παίξει κόντρα στην Μπελίντα Μπέντσιτς, ενώ αξιώσεις συγκεντρώνει και η Μάγδα Λινέτ.

Από εκεί και πέρα, το μονοπάτι της 27χρονης Ελληνίδα τενίστριας γίνεται όλο και πιο δύσκολο, καθώς στα προημιτελικά διασταυρώνεται με την No. 3 του κόσμου, την Τζέσικα Πεγκούλα, και αν υποθέσουμε πως παίρνει μία ακόμα διαδοχική πρόκριση, τότε στα ημιτελικά θα παίξει ενάντια σε μία εκ των Αρίνα Σαμπαλένκα, Ντάρια Κασάτκινα, Καρολίν Γκαρσία και Καρολίνα Πλίσκοβα.

Στον τελικό του Roland Garros, δε θα είναι έκπληξη αν βρίσκεται εκεί η Ίγκα Σφιόντεκ, ενώ συγκεντρώνει βάσιμες ελπίδες και η Έλενα Ριμπάκινα, που είναι σε εξαιρετική κατάσταση τελευταία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις