fbpx

Οι βαθμοί που έχει να υπερασπιστεί η Σάκκαρη στη φετινή χωμάτινη σεζόν

Οι βαθμοί που έχει να υπερασπιστεί η Σάκκαρη στη φετινή χωμάτινη σεζόν

Σε στάδιο προετοιμασίας βρίσκεται η Μαρία Σάκκαρη, ενόψει της έναρξης της χωμάτινης σεζόν, για την οποία ξεκινά από την Στουτγκάρδη (15-23/4), και θα έχει να υπερασπιστεί αρκετούς βαθμούς, προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά Top-10, αλλά και να διεκδικήσει υψηλότερες θέσεις.

Συγκεκριμένα, η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια έχει να υπερασπιστεί συνολικά 326 βαθμούς σε όλη την clay season, τους λιγότερους συγκριτικά με τις υπόλοιπες αθλήτριες του Top-10 της WTA κατάταξης, εκτός βέβαια από την Τσέχα, την Πέτρα Κβίτοβα, που θα κληθεί να υπερασπιστεί μόλις 82.

Αρχής γενομένης από το Stuttgart Open, η No. 10 του κόσμου θα υπερασπιστεί μόλις έναν βαθμό, καθώς πέρσι στην πρεμιέρα της αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λόγω τραυματισμού.

Μετά, η Σάκκαρη θα πάει στη Μαδρίτη με στόχο να καλύψει τους 65 βαθμούς, λόγω του ότι πέρσι είχε φτάσει μέχρι τους “32” της διοργάνωσης, ενώ στη Ρώμη θα χρειαστεί να φτάσει τους 190, μιας και είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά. Τέλος, δεδομένου ότι πέρσι αποκλείστηκε στον 2ο γύρο του Roland Garros, η Μαρία θα χρειαστεί να υπερασπιστεί 70 βαθμούς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις