fbpx

Miami Open, Τσιτσιπάς: «Νόμιζα ότι με είχαν ξεχάσει, αλλά είχα την ευκαιρία να παίξω» (vid)

Miami Open, Τσιτσιπάς: «Νόμιζα ότι με είχαν ξεχάσει, αλλά είχα την ευκαιρία να παίξω» (vid)

Ιδανικό ξεκίνημα για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Miami Open, καθώς επικράτησε, έστω και δύσκολα, του Κρίστιαν Γκαρίν με 6-3, 4-6, 6-4, μετά από 125 αγωνιστικά λεπτά, και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του δεύτερου ATP Masters 1000 της χρονιάς, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Κάρεν Χατσάνοφ.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας είχε υπομονή στο παιχνίδι του στο πρώτο σετ, και στο καθοριστικό σημείο βρήκε το break που του έδωσε το προβάδισμα, όμως στο δεύτερο μέρος αντιστράφηκαν οι ρόλοι, και δίκαια το ματς οδηγήθηκε στο decider.

Εκεί και πάλι ο No. 3 έδειξε ψυχραιμία, και στο φινάλε κατάφερε να κάνει ξανά κομβικό break, για να περάσει στους “16” της Φλόριντα, που τον περιμένει ακόμα πιο δύσκολη δοκιμασία, με στόχο φυσικά την είσοδό του στην τελική 8αδα.

Σε μεταγενέστερες δηλώσεις του, έπειτα από το τέλος της χθεσινοβραδινής αναμέτρησής του με τον Χιλιανό, ο Στέφανος αστειεύτηκε σχετικά με την καθυστέρηση της πρεμιέρας του, ενώ φάνηκε αρκετά ανυπόμονος για το επόμενο παιχνίδι του.

«Ήμουν εδώ περιμένοντας να αγωνιστώ, να παίξω τένις. Νόμιζα ότι με ξέχασαν και πάλι καλά είχα την ευκαιρία να παίξω χθες. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν “Στέφανε παίζεις τη Δευτέρα”, οπότε έπαιξα και βρήκα τον τρόπο να προκριθώ στον επόμενο γύρο, κάτι που με ευχαριστεί ιδιαίτερα. Μου δίνεται η ευκαιρία να “παλέψω”, αναμφίβολα ήταν μια καλή μέρα για μένα, και ανυπομονώ για τον επόμενο αγώνα μου».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις