fbpx

Miami Open: Το βράδυ της Τρίτης κόντρα στον Χατσάνοφ ο Τσιτσιπάς

Miami Open: Το βράδυ της Τρίτης κόντρα στον Χατσάνοφ ο Τσιτσιπάς

Πρεμιέρα με το δεξί για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Miami Open, καθώς επικράτησε του Κρίστιαν Γκαρίν με 6-3, 4-6, 6-4, στο πλαίσιο του 3ου γύρου της διοργάνωσης στη Φλόριντα, και απόψε θα αντιμετωπίσει τον Κάρεν Χατσάνοφ, με στόχο την είσοδό του στα προημιτελικά.

Το παιχνίδι του 24χρονου Έλληνα τενίστα κόντρα στον No. 16 του κόσμου θα είναι το 3ο κατά χρονική σειρά στο Grandstand, και αναμένεται να ξεκινήσει λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ (ώρα Ελλάδος), ζωντανά από το COSMOTESPORT 6HD.

Ο Στέφανος απόψε θα έχει για σύμμαχό του την καλή παράδοση που έχει κόντρα στον 26χρονο Ρώσο στα μεταξύ τους παιχνίδια. Αυτή θα είναι η 7η φορά που θα βρεθούν αντιμέτωποι, και αξιοσημείωτο είναι πως και στις 6 προηγούμενες συναντήσεις τους, ο No. 3 της παγκόσμιας κατάταξης έχει βγει νικητής.

Υπενθυμίζουμε, πως ο Χατσάνοφ χθες ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Γίρι Λεχέτσκα, με 6-2, 6-4 σε μία ώρα και 26 λεπτά, ενώ στον 1ο γύρου του ATP Masters στο Μαϊάμι επικράτησε δύσκολα του Τόμας Μάρτιν Ετσέβερι με 6-1, 3-6, 6-3.

Το πρόγραμμα της Τρίτης στο Miami Open

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις