fbpx

Miami Open: Προπόνηση με τον Μπαέζ για τον Τσιτσιπά ενόψει της πρεμιέρας στη Φλόριντα (vids)

Miami Open: Προπόνηση με τον Μπαέζ για τον Τσιτσιπά ενόψει της πρεμιέρας στη Φλόριντα (vids)

Για τέταρτη διαδοχική μέρα συνεχίζει την εντατική του προετοιμασία στη Φλόριντα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με την πρεμιέρα του στο Miami Open να πλησιάζει, ενώ απόψε θα μάθει και τον πρώτο του αντίπαλο, στο πλαίσιο του 2ου γύρου της διοργάνωσης.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας, που είχε bye πρόκριση στον 1ο γύρο, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Ρίτσαρντ Γασκέτ-Κρίστοφερ Ο’ Κόνιλ, που αγωνίζονται απόψε λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ (ώρα Ελλάδος).

Περιμένοντας να μάθει τον πρώτο του αντίπαλο, ο No. 3 του κόσμου συνεχίζει τις προπονήσεις του, κατά τις οποίες μοιράζεται το κορτ με αρκετούς δυνατούς παίκτες, όπως οι Χούλιο Αλόνσο και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ώστε να ανεβάζει στροφές σταδιακά, αλλά και να δοκιμάζει τον ώμο του μετά τον τραυματισμό.

Χθες Τετάρτη (22/3), ο Στέφανος ήταν στο κορτ την ίδια ώρα με τον 22χρονο Αργεντινό, και No. 33 της ATP κατάταξης, Σεμπάστιαν Μπαέζ, και έπαιξαν μαζί στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, με πλήθος κόσμου να συγκεντρώνεται έξω από το κέντρο για να τους εμψυχώσει.

Οι δυο τους έχουν ξανά συναντηθεί στο παρελθόν, στο πλαίσιο του Australian Open του 2022, με τον Έλληνα πρωταθλητή να κερδίζει με 7-6, 6-7, 6-3, 6-4 για τον 2ο γύρο της Μελβούρνης, ενώ δεν αποκλείεται να διασταυρωθούν στον 3ο γύρο της Φλόριντα, αν και εφόσον προκριθούν αμφότεροι στον προγενέστερο γύρο.

Σήμερα Πέμπτη (23/3) ο Τσιτσιπάς θα μπει στο κορτ με τον No. 1 της παγκόσμιας κατάταξης, Κάρλος Αλκαράθ, στην ίσως πιο δυνατή προπόνηση μέχρι σήμερα στο Μαϊάμι, και αυτή θα διεξαχθεί στις 12:00 το μεσημέρι τοπική ώρα (18:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδος).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις