fbpx

Πρώτη προπόνηση στη Φλόριντα για τον Τσιτσιπά με εμφάνιση της Ίντερ Μαϊάμι (vids)

Πρώτη προπόνηση στη Φλόριντα για τον Τσιτσιπά με εμφάνιση της Ίντερ Μαϊάμι (vids)

Την Κυριακή (19/3) ξεκίνησε η προετοιμασία του Στέφανου Τσιτσιπά για το Miami Open με την πρώτη του προπόνηση στη Φλόριντα, ενώ στο ίδιο κορτ προπονήθηκαν πριν από αυτόν οι Χόγκερ Ρούνε και Ντιέγκο Σβάρτζμαν, και πιο μετά οι Ντάνιελ Έβανς και Χουάν Πάμπλο Βαρίγιας.

Δεν ήταν λίγος ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στις εξέδρες του προπονητικού κέντρου για να δει από κοντά τον No. 3 του κόσμου, που δείχνει να ξεπερνά πλήρως τον τραυματισμό στον ώμο, που τον ταλαιπωρούσε το προηγούμενο διάστημα.

Ο τραυματισμός αυτός κόστισε στον 24χρονο Έλληνα τενίστα τη συμμετοχή του στο Ακαπούλκο, που ήταν προγραμματισμένο να παίξει τόσο στα μονά, όσο και στα διπλά του, ενώ φάνηκε και η απουσία του από την ενεργό δράση και στο Indian Wells, καθώς έχασε από τον Τζόρνταν Τόμπσον στον 1ο γύρο του ATP Masters και αποκλείστηκε πρόωρα.

Αξίζει να σημειώσουμε, αναφορικά με την εμφάνιση που βλέπετε να φορά ο Στέφανος, κατά τη διάρκεια της πρώτης του προπόνησης στο Μαϊάμι, πως πρόκειται για την φανέλα της τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου Ίντερ Μαϊάμι, κάτι που εμφανώς θα χαροποίησε τους περισσότερους παρευρισκόμενους φιλάθλους του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις