fbpx

Miami Open: Προπονήθηκε με τον Ντιμιτρόφ ο Τσιτσιπάς ενόψει της πρεμιέρας του στη Φλόριντα (vids)

Miami Open: Προπονήθηκε με τον Ντιμιτρόφ ο Τσιτσιπάς ενόψει της πρεμιέρας του στη Φλόριντα (vids)

Τρίτη διαδοχική προπόνηση για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο προπονητικό κέντρο της Φλόριντα, ο οποίος δείχνει να ανεβάζει στροφές, με την αγωνιστική του πρεμιέρα στο Miami Open να πλησιάζει, και φυσικά στόχος του είναι να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος γίνεται.

Η πρώτη προπόνηση για τον 24χρονο Έλληνα τενίστα ήταν περισσότερο δοκιμαστική, για να τεστάρει κυρίως τον ώμο του, μιας και μέχρι προσφάτως ταλαιπωρούνταν από τραυματισμό, ο οποίος του είχε στοιχίσει και την συμμετοχή του στο Abierto Mexicano στο Ακαπούλκο.

Παρόλα αυτά, πλήθος κόσμου είχε μαζευτεί στις εξέδρες του γηπέδου για να δει από κοντά τον No. 3 του κόσμου, που εμφανίστηκε με την φανέλα της τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου, Ίντερ Μαϊάμι.

Προχθές Δευτέρα (20/3), προπονήθηκε παρέα με τον 18χρονο Ισπανό τενίστα, Χούλιαν Αλόνσο, για να αυξήσει λίγο παραπάνω την ένταση της προετοιμασίας του, και έδειχνε να μην τον ενοχλεί ο ώμος του, βάζοντας παραπάνω πίεση και δύναμη στα χτυπήματά του.

Χθες Τρίτη (21/3) ο Στέφανος πραγματοποίησε την τρίτη του προπόνηση, και αυτή τη φορά μοιράστηκε το κορτ με τον γνώριμό του από το πρόσφατο United Cup, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, τον οποίο είχε κερδίσει με 4-6, 6-2, 7-6(4), στο πλαίσιο του δεύτερου παιχνιδιού της Ελλάδας με τη Βουλγαρία.

Η προπόνηση κύλησε ομαλά, ενώ σήμερα είναι προγραμματισμένος να μπει στο κορτ στις 12:00 το μεσημέρι (18:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδος), μαζί με τον 22χρονο Αργεντινό, και No. 33 της ATP κατάταξης, Σεμπάστιαν Μπαέζ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις