fbpx

Η αποθέωση του Τσιτσιπά στον Ροναλντίνιο (pic)

Η αποθέωση του Τσιτσιπά στον Ροναλντίνιο (pic)

Στη Φλόριντα βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Miami Open, όπου είχε bye πρόκριση στον 1ο γύρο, και πρώτο του εμπόδιο θα είναι είτε ο Γάλλος Ρίτσαρντ Γασκέτ, είτε ο Αυστραλός Κρίστοφερ Ο’ Κονίλ.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας έχει ήδη πραγματοποιήσει τρεις προπονήσεις, μοιράζοντας το κορτ σε δύο από αυτές με τους Χούλιαν Αλόνσο και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, αυξάνοντας έτσι παραπάνω την ένταση, ώστε να δει σε τι βαθμό ετοιμότητας είναι και ο ώμος του, μετά τον τραυματισμό.

Παράλληλα με την προετοιμασία του, ο No. 3 απασχόλησε τους ακόλουθούς του στο Twitter, με μία ανάρτησή του, σχετικά με το ποδοσφαιρικό του ίνδαλμα, που δεν είναι άλλο από τον άλλοτε κορυφαίο Βραζιλιάνο, Ροναλντίνιο.

Το ESPN FC δημοσίευσε μία φωτογραφία του Ρόνι, σε εποχές που φορούσε τα χρώματα της Μπαρτσελόνα, και ο Στέφανος προώθησε στο λογαριασμό του αυτή την ανάρτηση, γράφοντας:

«Ο μάγος. Πανηγύριζε κάθε γκολ με χαμόγελο και χορό, λες και έπαιζε στο πάρκο με τους φίλους του. Θυμίζοντας σε όλους μας τις απλές απολαύσεις, και την απαράμιλλή μαγεία του πανέμορφου παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις