fbpx

Τσιτσιπάς: «Τα εύσημα στον Βαβρίνκα για τον πανηγυρισμό μου» (vid)

Τσιτσιπάς: «Τα εύσημα στον Βαβρίνκα για τον πανηγυρισμό μου» (vid)

Λιγότερο για τον αγώνα και περισσότερο για την αξία του αντιπάλου του μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην on court συνέντευξή του, έπειτα από τη νίκη-πρόκριση του κόντρα στον Σεμπάστιαν Όφνερ με 7-5, 6-3, 6-0, στο πλαίσιο του 4ου γύρου του Roland Garros.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας συνεχάρη τον No. 118 του κόσμου για την ως σήμερα πορεία του στο Παρίσι, αναφέρθηκε από που έχει εμπνευστεί τον πανηγυρισμό που κάνει τελευταία, ενώ μίλησε και για έξω-αγωνιστικά ζητήματα, σχετικά με το τι τον αποφορτίζει μετά τους αγώνες.

Το απίθανο passing shot του Τσιτσιπά που έσωσε break point του Όφνερ

«Θέλω να συγχαρώ τον Σεμπάστιαν για την καταπληκτική του πορεία. Δεν είναι εύκολο και το ξέρω αυτό, γιατί έχω βρεθεί σε αντίστοιχη θέση. Μου αρέσει η φιλοσοφία του. Μου έβαλε δύσκολα σήμερα, και παίκτες σαν και αυτόν με κάνουν καλύτερο».

«Δείχνει πνευματική δύναμη ο πανηγυρισμός μου. Τα εύσημα ανήκουν στον Stan the Man (τον Σταν Βαβρίνκα), γι’ αυτόν τον πανηγυρισμό. Δεν είναι δικός μου».

«Καθημερινά παίζουμε πολύ τένις. Κάνουμε προπονήσεις με στόχο να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι σε αυτές τις διοργανώσεις. Υπάρχουν πολλά προγράμματα και εμείς προσπαθούμε να βρίσκουμε και πράγματα πέρα από το τένις, ώστε να αποφορτιζόμαστε. Εγώ για παράδειγμα, ακούω μουσική».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις