fbpx

Αμίλητοι Τσιτσιπάς και Μεντβέντεφ σε συνάντησή τους σε γέφυρα (vids)

Αμίλητοι Τσιτσιπάς και Μεντβέντεφ σε συνάντησή τους σε γέφυρα (vids)

Ούτε κουβέντα, και μάλλον ούτε ματιές δεν αντάλλαξαν Στέφανος Τσιτσιπάς και Ντανίλ Μεντβέντεφ σε τυχαία συνάντησή τους σε γέφυρα των εγκαταστάσεων των κορτ της Ρώμης, ενώ αμφότεροι χαιρετούσαν το πλήθος από κάτω που τους επευφημούσε.

Οι σχέσεις μεταξύ των δύο είναι γνωστό πως δεν είναι και οι καλύτερες, ενώ αυτό το “παγωμένο” κλίμα διαρκεί εδώ και μήνες, έπειτα από μία απάντηση του 27χρονου Ρώσου σε σχόλιο του Τσιτσιπά για τον Ρούμπλεφ, το οποίο μεταγενέστερα πήρε πίσω ο Στέφανος σε δηλώσεις του.

Όπως θα δείτε και στα παρακάτω βίντεο, ούτε ο 24χρονος Έλληνας τενίστας, αλλά ούτε και ο No. 3 του κόσμου σταμάτησαν την πορεία της για να χαιρετήσουν ο ένας τον άλλον, ενώ δε διασταυρώθηκαν καν τα βλέμματά τους, κάτι που έγινε εύκολα αντιληπτό από όλους.

Θυμίζουμε, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι του Rome Masters, ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει απόψε τον 28χρονο Ιταλό, Λορέντζο Σονέγκο, στο πλαίσιο του 3ου γύρου της ATP 1000 διοργάνωσης, ενώ ο Μεντβέντεφ θα παίξει σήμερα με τον Μπερνάμπ Ζαπάτα Μιράλες, για την πρόκριση στους “16”.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις