fbpx

“Σπόντες” του Μεντβέντεφ προς τον Τσιτσιπά κατά την απονομή του στο Ντουμπάι (vid)

“Σπόντες” του Μεντβέντεφ προς τον Τσιτσιπά κατά την απονομή του στο Ντουμπάι (vid)

Πρωταθλητής στο Dubai Open για πρώτη φορά στην καριέρα του στέφθηκε ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, καθώς επικράτησε του Αντρέι Ρουμπλεφ με 2-0 σετ (6-2, 6-2), και τον… διαδέχθηκε στον “θρόνο”, μιας και ο συμπατριώτης του ήταν ο υπερασπιστής του τίτλου, από το 2022.

Ο No. 7 του κόσμου, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο καιρό, έκανε χατ-τρικ τίτλων, τις τελευταίες 3 εβδομάδες, καθώς μετά το Ρότερνταμ και τη Ντόχα, στέφθηκε πρωταθλητής και στο Ντουμπάι.

Παρόλα αυτά, ο Μεντβέντεφ στις δηλώσεις του επέλεξε να μιλήσει και για τον Στέφανο Τσιτσιπά, με αφορμή κάποια σχόλια που είχε κάνει ο 24χρονος Έλληνας τενίστας προ μηνών, όταν και είχε ηττηθεί ο Έλληνας τενίστας από τον Ρούμπλεφ, στο πλαίσιο των ATP Finals.

Ο No. 3 της παγκόσμιας κατάταξης είχε πει για τον Ρούμπλεφ πως δε διαθέτει και πολλά… όπλα στη φαρέτρα του, και αυτό ήταν κάτι που μάλλον συγκράτησε ο Μεντβέντεφ, και για να εγκωμιάσει το επίπεδο του σημερινού του αντιπάλου το ανέφερε, χαρακτηρίζοντας άστοχη τη δήλωση του Στέφανου.

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον Αντρέι για την εκπληκτική του εβδομάδα. Ήθελα να πω πως όχι τόσο πολύ καιρό πριν, κάποιος παίκτης είχε πει ότι δεν διαθέτει πολλά όπλα. Το διάβαζα και αναρωτιόμουν πως μπορεί κάποιος να λέει κάτι τέτοιο.

Ο Αντρέι είναι ένας από τους πιο ικανούς παίκτες στο tour, δεν έχει ξεδιπλώσει ακόμα όλες τις δυνατότητές του και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να κερδίσει Grand Slams τίτλους, μπορεί να κερδίσει αυτόν τον τύπο που το είπε αυτό πολλές φορές και του το εύχομαι κιόλας.

Θα το πω δυνατά για να το μάθει ο κόσμος, ο Αντρέι είναι από τα πιο ευγενικά άτομα στο tour. Του δίνω συγχαρητήρια, όπως και στην ομάδα του και ελπίζω να παίξουμε σε πολλούς ακόμα τελικούς στο μέλλον».

https://twitter.com/srihariravi12/status/1632064642615848963

Να υπενθυμίσουμε, πως ο Τσιτσιπάς, μετά από ένα μήνα περίπου από τα ATP Finals, σε μεταγενέστερες δηλώσεις του, ανέφερε πως μετάνιωσε για τις εν λόγω δηλώσεις του, ενώ υποστήριξε μετά πως είπε ότι είπε για να πεισμώσει τον Ρούμπλεφ, προκειμένου να κερδίσει τον τίτλο στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις