fbpx

Toray Pan Pacific Open: Πρωταθλήτρια η Κουντερμέτοβα στο Τόκιο (vids)

Toray Pan Pacific Open: Πρωταθλήτρια η Κουντερμέτοβα στο Τόκιο (vids)

Ολοκλήρωσε την εξαιρετική πορεία της στο Τόκιο με την κατάκτηση του Toray Pan Pacific Open η Βερόνικα Κουντερμέτοβα, που επικράτησε στον σημερινό (Κυριακή 1/10) μεγάλο τελικό της WTA 500 διοργάνωσης με 7-5, 6-1 της Τζέσικα Πεγκούλα, μετά από μία ώρα και 25 λεπτά αγώνα.

Αυτός είναι ο δεύτερος, αλλά και πιο σημαντικός WTA τίτλος της καριέρας της 26χρονης Ρωσίδας, που δυσκολεύτηκε μόνο για ένα σετ απέναντι στην No. 2 του ταμπλό, παίζοντας γρήγορο και επιθετικό τένις στα περισσότερα διαστήματα του αγώνα, ενώ “πάλευε” και κάθε ράλι.

YouTube video

Στο 1ο σετ ξεκίνησε ιδανικά τις προσπάθειές της, αφού προηγήθηκε έχοντας σερί τριών κερδισμένων games, με ένα break στο ενδιάμεσο (3-0). Η Αμερικανίδα κατάφερε να επαναφέρει τις ισορροπίες σβήνοντας το break (3-3), και ενώ μέχρι το 11ο game πήγαιναν χέρι-χέρι (6-5), στο φινάλε του πρώτου μέρους η Ρωσίδα έσπασε ξανά το σερβίς της αντίπαλής της, για να κλείσει εκεί το σετ (7-5).

Με την Κουντερμέτοβα ξανά στο σερβίς ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος, η οποία έκανε παρόμοια αρχή με το προγενέστερο σετ (3-0), και την Πεγκούλα να βρίσκει μία και μοναδική επιθετική λύση στο 4ο game (3-1). Με love service game η No. 19 του κόσμου πήρε ξανά τη διαφορά που ήθελε (4-1), έκανε νέο break στην εξέλιξη του αγώνα (5-1), και στο φινάλε τέλειωσε το ματς με το τρίτο MP της (6-1).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις