fbpx

Το μήνυμα ενότητας και οικονομικής στήριξης του Τσιτσιπά για τους πλημμυροπαθείς (pic)

Το μήνυμα ενότητας και οικονομικής στήριξης του Τσιτσιπά για τους πλημμυροπαθείς (pic)

Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει προς πάσα κατεύθυνση ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, για τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες και την κακοκαιρία «Daniel» στη Θεσσαλία.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος Έλληνας τενίστας ανάρτησε μία δημοσίευση απευθυνόμενος στα όσα συνέβησαν στη Θεσσαλία, λέγοντας πως πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να βοηθάμε τον συνάνθρωπό μας, ενώ ζήτησε από τον κόσμο να συμμετάσχει μαζί του στη συγκέντρωση χρημάτων για τους πλημμυροπαθείς.

«Είναι συγκλονιστικό να βλέπεις τι έχει περάσει η χώρα μας τελευταία. Δείξαμε το αληθινό ελληνικό πνεύμα με το να μείνουμε ενωμένοι σαν μια γροθιά και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον.

Πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τους γείτονές μας, τους συμπολίτες μας, όλους όσους έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες.

Σας ζητώ να συμμετάσχετε μαζί μου στη συγκέντρωση χρημάτων για να είναι όλοι ασφαλείς και να τους βοηθήσουμε να επιστρέψουν στα αγαπημένα τους σπίτια το συντομότερο δυνατό».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις