fbpx

US Open, Νόβακ Τζόκοβιτς: «Το κοινό θέλει να δει την αντιπαλότητα» (vid)

US Open, Νόβακ Τζόκοβιτς: «Το κοινό θέλει να δει την αντιπαλότητα» (vid)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς άνοιξε την όρεξη ενόψει του τελευταίου χρονικά Grand Slam της σεζόν, του US Open στη Νέα Υόρκη.

 Ο Σέρβος ρωτήθηκε για την αντιπαλότητά του με τον Κάρλος Αλκαράθ και μπορεί ο Ισπανός να έχει το πλεονέκτημα της ηλικίας, ωστόσο ο ίδιος δεν θεωρεί ότι έχει τελειώσει. Οι δύο τους αναμετρήθηκαν τρεις φορές μέσα στο 2023 με πιο πρόσφατο ματς στον τελικό του Cincinnati Masters.

O Νόβακ Τζόκοβιτς αντέδρασε γελώντας στο σενάριο να αντιμετωπίζει τον 20χρονο Ισπανό για τα επόμενα 10 χρόνια, είπε πάντως ότι υπάρχουν αρκετά καύσιμα στο ντεπόζιτό του για να φανεί ανταγωνιστικός. «Δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι θα παίζω για άλλα 10 χρόνια αλλά θα προσπαθήσω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο για όσο το δυνατό περισσότερο», είπε στο Eurosport.

«Έχουμε δώσει τρία υπέροχα, επικά ματς σε Roland Garros, Wimbledon και πρόσφατα στο Σινσινάτι. Όλα τα ματς ήταν μεγάλα, σκληρά σωματικά κι απαιτητικά, αλλά ήταν πολύ συναρπαστικά κι αμφίρροπα. Το κοινό θέλει να δει μία αντιπαλότητα, θέλει να δει τους καλύτερους παίκτες του κόσμου να αναμετρώνται. Ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να δώσουμε ένα τέτοιο ματς εδώ στη Νέα Υόρκη».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις