fbpx

Σάκκαρη: «Είναι υπέροχο που έχω τους Έλληνες δίπλα μου» (vid)

Σάκκαρη: «Είναι υπέροχο που έχω τους Έλληνες δίπλα μου» (vid)

Φανερά ευχαριστημένη εμφανίστηκε στις on court δηλώσεις της η Μαρία Σάκκαρη, τόσο με την σημερινή-εξαιρετική επίδοσή της στο κορτ, όσο και για τη στήριξη που δέχθηκε για μία ακόμα φορά από τους Έλληνες φιλάθλους.

Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια αναφέρθηκε κυρίως σ’ αυτούς στις σύντομες δηλώσεις της, και το χαρακτήρισε υπέροχο που είναι δίπλα της σε όλα της τα ταξίδια. Πρώτα όμως, μίλησε για το που στηρίζεται η σημερινή της νίκη, και το πόσο σημαντικό είναι που ήρθε μ’ αυτόν τον τρόπο.

«Είναι η πρώτη φορά που παίξαμε, αλλά την γνωρίζω καλά γιατί την παρακολουθώ στο Tour εδώ και πολλά χρόνια. Χτυπάει την μπάλα πολύ δυνατά, της αρέσει να παίζει στο χορτάρι, κέρδισε την Αζαρένκα χθες, και αυτή σίγουρα ήταν μια πολύ καλή νίκη.

Οπότε ήξερα πως θα έμπαινε στο κορτ και θα χτυπούσε δυνατά την μπάλα, προσπαθώντας να με βγάλει έξω από το κορτ. Ευτυχώς κινήθηκα έγκαιρα, ήμουν δυνατή και μπόρεσα να διαχειριστώ τις μπάλες της. Σέρβιρα πολύ καλά και συνολικά έκανα μια πολύ καλή εμφάνιση».

«Το έξυπνο παιχνίδι δεν είναι τίποτα παραπάνω από το να το κάνεις μια “μάχη” φυσικής κατάστασης, να προσπαθώ να βάζω πολλές μπάλες μέσα και να κάνω τη ζωή του κάθε αντιπάλου δύσκολη. Αυτό το έκανα καλά σήμερα.

Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί είχα μια φαινομενικά εύκολη νίκη μετά από καιρό, αν σκεφτεί κάποιος το αποτέλεσμα, γιατί στο γήπεδο δεν ήταν καθόλου έτσι. Έχω παίξει πολλά παιχνίδια στα τρία σετ φέτος και δεν παραπονιέμαι γιατί τα κερδίζω, αλλά είχα πολύ καιρό να έχω μία καθαρή νίκη».

Όσο για τη στήριξη των Ελλήνων, είπε: «Βλέπουμε παντού ελληνικές σημαίες, και αυτό είναι γεγονός πλέον. Φυσικά υπάρχουν πολλοί Έλληνες στη Γερμανία, πολλοί στην Αυστραλία, στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά.

Είναι φανταστικό που μπορώ να έχω την στήριξή τους όπου και αν βρίσκομαι. Αν γνωρίζετε τους Έλληνες, θα ξέρετε ότι αγαπάμε πολύ τη χώρα μας. Είναι υπέροχο να τους έχω στο πλευρό μου, όπου κι αν πηγαίνω».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις