fbpx

Halle Open: Το απόγευμα της Δευτέρας (19/6) η πρεμιέρα του Τσιτσιπά

Halle Open: Το απόγευμα της Δευτέρας (19/6) η πρεμιέρα του Τσιτσιπά

Τη Δευτέρα (19/6) θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο φετινό Halle Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς, τη δεύτερη στάση της grass season του, ενόψει του μεγάλου ραντεβού, και τρίτου Grand Slam της χρονιάς, το Wimbledon.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας, αλλά No. 2 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει τον 29χρονο Γάλλο, αλλά και No. 58 του κόσμου, Γκρεγκουάρ Μπαρέρ, στοχεύοντας στην πρώτη του φετινή επιτυχία στο γρασίδι, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό από τον Ρισάρντ Γκασκέ στην Στουτγκάρδη, την περασμένη εβδομάδα.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει περίπου στις 17:00 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος), μιας και είναι η τρίτη κατά χρονική σειρά στην Owl Arena, και θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTESPORT 6HD. Πριν από την πρεμιέρα του Τσιτσιπά, θα γίνει το παιχνίδι ανάμεσα σε Νίκολας Τζάρι και Κορεντάν Μουτέ, που θα καθορίσει τον επόμενο αντίπαλο του Στέφανου, εφόσον προκριθεί.

Όσον αφορά την προϊστορία των παιχνιδιών του No. 5 του κόσμου με τον Μπαρέρ, ο Έλληνας πρωταθλητής τον έχει συναντήσει άλλη μία φορά κατά το παρελθόν, και πάλι στο χορτάρι. Συγκεκριμένα, είχαν αντιμετωπιστεί στον 1ο γύρο του Wimbledon του 2018, με τον Τσιτσιπά να κερδίζει με 6-3, 6-4, 6-7(3), 7-5 και να προκρίνεται.

Παράλληλα, αξίζει να θυμίσουμε πως ο Στέφανος θα χρειαστεί να καλύψει στο Χάλε μόλις 45 βαθμούς, αφού πέρσι είχε φτάσει μέχρι τον 2ο γύρο, όπου και αποκλείστηκε από τον Νικ Κύργιο. Αυτή είναι η τρίτη φορά που θα παίξει στη διοργάνωση, και ασφαλώς θέλει να πραγματοποιήσει μία καλύτερη πορεία, συγκριτικά με τις προγενέστερες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις