fbpx

Τσιτσιπάς: «Ήταν πολύ αγχωτικό, χαίρομαι που ξεπέρασα τις δυσκολίες» (vid)

Τσιτσιπάς: «Ήταν πολύ αγχωτικό, χαίρομαι που ξεπέρασα τις δυσκολίες» (vid)

Ανακουφισμένος για το πως ολοκληρώθηκε το παιχνίδι εμφανίστηκε στις on court δηλώσεις του στην ATP ο Στέφανος Τσιτσιπάς, κάνοντας λόγο για ένα αγχωτικό, και διόλου απολαυστικό παιχνίδι, παρά το αρχικό του προβάδισμα με δύο σετ.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας απέδωσε τα εύσημα στον Βέσελι για τη σημερινή του εμφάνιση, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως έπρεπε να αλλάξει το στυλ παιχνιδιού του για να “απεγκλωβιστεί” από την πίεση του αντιπάλου του.

Να αναφέρουμε επίσης, πως μετά την νικηφόρα πρεμιέρα του, ο No. 5 του κόσμου θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό Ρομπέρτο Καρμπαγές Μπαένα στον 2ο γύρο του Παρισιού, με το παιχνίδι αυτό να διεξάγεται κατά πάσα πιθανότητα την Τετάρτη (31/5).

«Όχι δεν ήταν τόσο απολαυστικό. Είναι πολύ αγχωτικό (εννοώντας να πηγαίνει ένα παιχνίδι σε 5ο σετ), αλλά αυτό δεν συνέβη σήμερα, δεν το απόλαυσα. Είπα στον εαυτό μου ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε σε 5ο σετ.

O Γίρι είναι ένας εκπληκτικός παίκτης. Έχει κερδίσει μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου και είναι ένας παίκτης με πολλές δυνατότητες, όπως έδειξε και σήμερα.

Του αξίζουν συγχαρητήρια για τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε σήμερα. Μου έβαλε δύσκολα και είμαι χαρούμενος που κατάφερα να ξεπεράσω όλες τις δυσκολίες. Αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική για μένα.

Έλεγα στον εαυτό μου να είμαι κοντά στην μπάλα, υπήρξαν αρκετές φορές μέσα στο παιχνίδι που δεν το έκανα. Περίμενα να έρθει η μπάλα σε μένα. Όταν το άλλαξα αυτό, άλλαξε και το παιχνίδι και τελικά κέρδισα το παιχνίδι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις