fbpx

Roland Garros: Πέρασε ο Μπαένα και θα παίξει με τον Τσιτσιπά στον 2ο γύρο

Roland Garros: Πέρασε ο Μπαένα και θα παίξει με τον Τσιτσιπά στον 2ο γύρο

Ο Ρομπέρτο Καρμπάλες Μπαένα θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στο Roland Garros του Παρισιού, καθώς επικράτησε του προερχόμενου από τα προκριματικά του 2ου Major της χρονιάς, Εμίλιο Νάβα, με 7-6 (5), 6-3, 6-2, και ξεκίνησε ιδανικά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Ο 30χρονος Ισπανός ήταν το ξεκάθαρο φαβορί και πήρε μία καθαρή πρόκριση επί του Αμερικανού αντιπάλου του, έχοντας δυσκολευτεί μόνο στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης, που κρίθηκε στην ολιγόλεπτη “μάχη” του tie-break.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που Τσιτσιπάς και Μπαένα θα αναμετρηθούν στο Tour, με την πρώτη να είναι πριν 5 χρόνια περίπου, το 2018, όταν ο Έλληνας πρωταθλητής είχε επικρατήσει με 7-6(2), 2-6, 7-6(3) στα προημιτελικά του Εστορίλ.

Τώρα ο αγώνας τους θα είναι φυσικά πιο απαιτητικός, μιας και πρόκειται για τον 2ο γύρο του Grand Slam στη Γαλλική πρωτεύουσα, με το κίνητρο φυσικά του Στέφανου να είναι πολλαπλό, καθώς εκτός από την υπεράσπιση 180 βαθμών που έχει να καλύψει, “κυνηγάει” και την άνοδο στην παγκόσμια κατάταξη, με προϋποθέσεις ενός career high.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις