fbpx

Roland Garros: Το μεσημέρι της Κυριακής (28/5) η πρεμιέρα του Τσιτσιπά στο Παρίσι

Roland Garros: Το μεσημέρι της Κυριακής (28/5) η πρεμιέρα του Τσιτσιπά στο Παρίσι

Αύριο Κυριακή (28/5) θα ντεμπουτάρει για φέτος στο κορτ του Παρισιού ο Στέφανος Τσιτσιπάς, για να αντιμετωπίσει τον 29χρονο Τσέχο, Γίρι Βέσελι, στο πλαίσιο του 1ου γύρου του Roland Garros.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας, θα μπει στο court Philippe-Chatrier λίγο μετά τη 13:30-14:00 (ώρα Ελλάδος), μιας και το παιχνίδι του κόντρα στον No. 452 του κόσμου είναι το 2ο κατά χρονική σειρά, ενώ η κάλυψη του αγώνα θα γίνει ζωντανά από το Eurosport.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του No. 5 της παγκόσμιας κατάταξης που θα αντιμετωπίσει τον Βέσελι, ο οποίος διατηρεί ένα σταθερό και ανταγωνιστικό προφίλ στις παρουσίες του στο χώμα, πόσο μάλλον στην κορυφαία διοργάνωση της clay season.

Μετρά 10 σερί συμμετοχές στο Παρίσι, από το 2013 μέχρι πέρυσι, και στην 11η του προσπάθεια θα ψάξει την έκπληξη κόντρα στον Στέφανο, μιας και ο Έλληνας πρωταθλητής είναι το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης.

Θυμίζουμε επίσης, πως στόχος του Τσιτσιπά δεν είναι μόνο η πρόκριση στον επόμενο γύρο, αλλά και η υπεράσπιση τουλάχιστον των 180 βαθμών, καθώς πέρσι είχε φτάσει μέχρι τον προημιτελικό.

Από εκεί και πέρα, θα διεκδικήσει και κάτι καλύτερο, καθώς σε ενδεχόμενο θρίαμβο στη Γαλλική πρωτεύουσα, ο Στέφανος μπορεί να “σκαρφαλώσει” μέχρι και το No. 1 της ATP κατάταξης.

Το αυριανό πρόγραμμα του Roland Garros

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις