fbpx

Roland Garros: Πρεμιέρα κόντρα στον Βέσελι ο Τσιτσιπάς – Στο ίδιο τέταρτο με τον Αλκαράθ

Roland Garros: Πρεμιέρα κόντρα στον Βέσελι ο Τσιτσιπάς – Στο ίδιο τέταρτο με τον Αλκαράθ

Τον 29χρονο Τσέχο, Γίρι Βέσελι θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του στο 2ο Grand Slam της χρονιάς, το Roland Garros, τον οποίο δεν έχει συναντήσει ξανά στο παρελθόν, όμως είναι αρκετά ικανός στο χώμα, μετρώντας 10 διαδοχικές παρουσίες στη διοργάνωση του Παρισιού.

Αν καταφέρει και ξεπεράσει το πρώτο του εμπόδιο, τότε ο No. 5, τόσο του κόσμου, όσο και του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ρομπέρτο Καρμπάλες Μπαένα και έναν qualifier, ενώ εφόσον πάνε όλα καλά, είναι πολύ πιθανό να διασταυρωθεί στον 3ο γύρο είτε με τον Μπερνάμπ Ζαπάτα Μιράλες, είτε με τον Ντιέγκο Σβάρτζμαν.

Σε ενδεχόμενη τρίτης διαδοχικής επικράτησης, ο 24χρονος Έλληνας τενίστας θα κληθεί (πιθανότατα) να ξεπεράσει είτε το εμπόδιο του No. 10 του κόσμου, Φελίξ-Οσέρ Αλιασίμ, είτε του Σεμπάστιαν Κόρντα, για τη φάση των “16” της διοργάνωσης, και αν και εκεί κερδίσει, τότε δεν είναι καθόλου απίθανο να βρει απέναντι του στα προημιτελικά της Πόλης του Φωτός τον No. 1 της παγκόσμιας κατάταξης, Κάρλος Αλκαράθ.

Τα δύσκολα συνεχίζονται ακόμα και αν ο Στέφανος καταφέρει να σπάσει το ρόδι απέναντι στον 20χρονο Ισπανό, μιας και στα ημιτελικά του Παρισιού θα τον περιμένει (με βάση λογικής και παγκόσμιας κατάταξης) ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ενώ στον τελικό, πολλές πιθανότητες συγκεντρώνουν για να βρίσκονται εκεί, οι Ντανιίλ Μεντβέντεφ, Γιανίκ Σίνερ και Χόλγκερ Ρούνε.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις