fbpx

Μεντβέντεφ: “Εύχομαι ο Ναδάλ να επιστρέψει σύντομα, ανοίγουν οι πιθανότητες για το Ρολάν Γκαρός” (vid)

Μεντβέντεφ: “Εύχομαι ο Ναδάλ να επιστρέψει σύντομα, ανοίγουν οι πιθανότητες για το Ρολάν Γκαρός” (vid)

Στην ανακοίνωση της απουσίας του Ράφαελ Ναδάλ από το Τουρ για τους επόμενους μήνες στάθηκε ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Γιανίκ Χάνφμαν, στα προημιτελικά του Rome Masters. Ο Νο3 στον κόσμο Ρώσος υπογράμμισε πως η απουσία του Ισπανού αυξάνει τις πιθανότητες των υπόλοιπων παικτών για κατάκτηση του Ρολάν Γκαρός, ενώ ευχήθηκε ο Ράφα να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στο Τουρ.

“Θα είναι προφανώς το πρώτο Ρολάν Γκαρός έπειτα από μία δεκαετία περίπου που δεν θα έχει παρόντα τον Ράφα. Και από αυτές τις δέκα φορές το έχει κατακτήσει οκτώ ή εννέα. Αυτό ανοίγει τις πιθανότητες για πολλούς άλλους παίκτες. Ακόμη κι αν δεν ήταν 100% καλά σωματικά, αλλά αποφάσιζε να παίξει, θα ήταν ξεκάθαρα το φαβορί.

Ελπίζω να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό. Είναι ένας απίθανος παίκτης, ένας φοβερός αθλητής, ένας από τους καλύτερους της ιστορίας. Μπορούμε να το συζητήσουμε αυτό (ποιος είναι ο καλύτερος). Εύχομαι να επιστρέψει, να αγωνιστεί και σε άλλα Γκραν Σλαμ όσο μπορεί και θα δούμε πως θα εξελιχθεί το πράγμα”, ανέφερε ο Μεντβέντεφ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις