fbpx

Rome Masters: Πρεμιέρα με δύσκολη νίκη για τον Τζόκοβιτς στη Ρώμη (vid)

Rome Masters: Πρεμιέρα με δύσκολη νίκη για τον Τζόκοβιτς στη Ρώμη (vid)

Αρκετά απαιτητική ήταν η πρεμιέρα του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Rome Masters, καθώς επικράτησε δύσκολα του μαχητικότατου Τόμας Μάρτιν Ετσεβερί με 7-6(5), 6-2, μετά από μία ώρα και 52 λεπτά αγώνα, και πήρε την πρόκριση για τους “32” της Ρώμης.

Ο 35χρονος Σέρβος, που διανύει μία αρκετά δύσκολη χωμάτινη σεζόν για τον ίδιο, λόγω φυσικά και του τραυματισμού στον αγκώνα που τον ταλαιπωρούσε μέχρι πρότινος, έδειξε σήμερα χαρακτήρα και κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Νο61 του κόσμου, για να περάσει έστω και δύσκολα στον 3ο γύρο της ATP 1000 διοργάνωσης.

Αναφορικά με το ματς, από το εναρκτήριο game του πρώτου σετ ξεκίνησαν τα δύσκολα για τον Νόλε, όταν υπέστη γρήγορα break και μέχρι του δρόμου τα μισά ήταν πίσω στο σκορ (3-2). Στο 6ο game πήρε πίσω το break, και επανάφερε τις ισορροπίες μέχρι τέλους, οδηγώντας την αναμέτρηση στο tie-break (6-6).

Εκεί, μετά από 13 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα ο Τζόκοβιτς έμεινε πιο ψύχραιμος, βρήκε τα απαραίτητα μίνι break και νίκησε με επιμέρους σκορ 7-5, για να πάρει προβάδισμα και να βάλει τα θεμέλια της straight νίκης του (7-6(5).

Στο 2ο και τελευταίο σετ, με βάση την έκβαση του αγώνα, ήταν η σειρά του No. 1 του κόσμου να ξεκινήσει πρώτος με break, και με αυτό διατήρησε την απόσταση ασφαλείας εξ’ αρχής από τον 23χρονο Αργεντινό αντίπαλό του (4-2).

Στο 7ο game ο Νόλε “κλείδωσε” τη νίκη με το 3ο και τελευταίο προσωπικό του break, ενώ στη συνέχεια σέρβιρε με απόλυτη επιτυχία για τη νίκη, κρατώντας τον Ετσεβερί στο μηδέν από το σερβίς του (6-2).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις