fbpx

Italian Open: Έκανε την έκπληξη η Κένιν, εκτός συνέχειας η Σαμπαλένκα (vid)

Italian Open: Έκανε την έκπληξη η Κένιν, εκτός συνέχειας η Σαμπαλένκα (vid)

Νούμερο 2 στο ταμπλό του ιταλικού όπεν η Αρίνα Σαμπαλένκα αποκλείστηκε από τη νούμερο 134 Σοφία Κένιν στη Ρώμη.

 Η Αμερικανίδα νίκησε την κάτοχο του τίτλου στο Madrid Open με 7-6 6-2 σε κάτι λιγότερο από μία εβδομάδα από το θρίαμβο της Σαμπαλένκα επί της Ίγκα Σφιόντεκ στην πρωτεύουσα της Ισπανίας. Η Σαμπελένκα είναι η δεύτερη παίκτρια της πρώτης εξάδας που αποχωρεί στο πρώτο της εμπόδιο μετά την ήττα της Τζέσικα Πεγκούλα από τη νούμερο 168 Τέιλορ Τάουνσεντ.

Επόμενη αντίπαλος για την Κένιν θα είναι η Ανχελίνα Καλίνινα. «Είμαι πολύ χαρούμενη», είπε αμέσως μετά το ματς η πρώην νούμερο 4 στην παγκόσμια κατάταξη. «’Ήταν ένα πραγματικά σκληρό ματς και η αντίπαλός μου έπαιξε σπουδαία οπότε είμαι υπερήφανη για τον εαυτό μου. Έπρεπε να πιάσω την καλύτερή μου επίδοση για να νικήσω και νιώθω ότι ήμουν καλή στα σερβίς και τις επιστροφές».

Για την 24χρονη είναι η πρώτη νίκη απέναντι σε αντίπαλο που βρίσκεται στις πρώτες 2 θέσεις μετά από εκείνη απέναντι στην τότε νούμερο 1 κόσμου Άσλεϊ Μπάρτι φτάνοντας στην κατάκτηση του τίτλου στο αυστραλιανό όπεν πριν τρία χρόνια.

 Για την Σαμπαλένκα είναι η πρώτη ήττα πριν τα προημιτελικά ενός τουρνουά ενώ η επόμενη αντίπαλος της Κένιν, η Καλίνινα, πήρε τη νίκη νωρίτερα στην ημέρα με 6-2 6-2 απέναντι στην Άνα Μπλίνκοβα.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις