fbpx

Rome Masters: Ανοίγει το πρόγραμμα της Παρασκευής η Σάκκαρη κόντρα στην Στρικόβα

Rome Masters: Ανοίγει το πρόγραμμα της Παρασκευής η Σάκκαρη κόντρα στην Στρικόβα

Έτοιμη για την αγωνιστική της πρεμιέρα στο Rome Masters είναι η Μαρία Σάκκαρη, που αύριο Παρασκευή (12/5) θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά σε μονή αναμέτρηση την Μπαρμπόρα Στρικόβα.

Το παιχνίδι αυτό θα ανοίξει το πρόγραμμα στο Pietrangeli, καθώς θα αρχίσει λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 6HD.

Η 37χρονη Τσέχα, για να βρεθεί στον 2ο γύρο χρειάστηκε να αντιμετωπίσει και να κερδίσει στην πρεμιέρα της την Βελγίδα Μαρίνα Ζανέφσκα με 6-1, 3-6, 6-3, μετά από μία ώρα και 28 λεπτά αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι η No. 1103 του κόσμου πραγματοποιεί την επιστροφή της στο κορτ, μετά την ανακοίνωση ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση πριν δύο χρόνια, και αυτή ήταν ίσως η σπουδαιότερη νίκη της από τη στιγμή της επιστροφή της και μετά.

Κατά το παρελθόν, η μοναδική φορά που Σάκκαρη και Στρικόβα έχουν συναντηθεί στο κορτ ήταν πριν 4 χρόνια (2019) σε ένα διπλό για τη φάση των “16” του Cincinnati Masters, και η Τσέχα είχε επικρατήσει τότε, έχοντας για παρτενέρ της την Σου Γε Σέι από την Ταιβάν, ενώ η Μαρία την Άννα Κονταβέιτ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις