fbpx

“Λύγισε” από την No. 1 του ταμπλό η Λάκη στην Αττάλεια και αποκλείστηκε

“Λύγισε” από την No. 1 του ταμπλό η Λάκη στην Αττάλεια και αποκλείστηκε

Δεν τα κατάφερε η Μιχαέλα Λάκη και αποκλείστηκε στους “8” του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων, που διεξάγεται στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε από την συνομήλική της Τσέχα, αλλά και No. 1 του ταμπλό, Τζούλιε Στράπλοβα με 6-4, 3-6, 6-3, έπειτα από “μάχη” δύο ωρών και 35 λεπτών.

Στο 1ο σετ, αν και η Μιχαέλα κατάφερε να κάνει πρώτη break και να προηγηθεί στο σκορ, η Τσέχα επέστρεψε δυναμικά και ολοκλήρωσε την πρώτη στροφή του αγώνα με τέσσερις “παραβιάσεις” στο σερβίς της Ελληνίδας (6-4).

Στο 2ο μέρος, ήταν η σειρά της Λάκη να παίξει πιο δυναμικά στο κορτ, και με ένα σερί 3/3 κερδισμένα games απέκτησε από νωρίς τον έλεγχο (3-0). Έσβησε το ένα από τα δύο break η Στράπλοβα, όμως η διαφορά παρέμεινε σε ασφαλή επίπεδα για την Λάκη, που έφτασε στην ισοφάριση των σετ και έστειλε το ματς στο decider (6-3).

Στο 3ο και τελευταίο σετ , η Τσέχα ξεκίνησε με δικό της σερί, ανακτώντας το μομέντουμ εξ’ αρχής (3-0), η Μιχαέλα μείωσε αισθητά την απόσταση (3-2), όμως δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει στην εξέλιξη του παιχνιδιού, ενώ δέχτηκε και το 8ο (συνολικά) break στο 9ο game και ολοκλήρωσε στους “8” τις προσπάθειές της (6-3).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις