fbpx

Porsche Tennis Grand Prix: Στο entry list της Στουτγκάρδης η Σάκκαρη

Porsche Tennis Grand Prix: Στο entry list της Στουτγκάρδης η Σάκκαρη

Στην entry list του επερχόμενου Porsche Tennis Grand Prix στη Στουτγκάρδη βρίσκεται η Μαρία Σάκκαρη, το οποίο θα διεξαχθεί το χρονικό διάστημα 15-23/4.

Μετά το Miami Open, κατά το οποίο έμεινε εκτός συνέχειας από τη φάση των “64”, καθώς ηττήθηκε από την Μπιάνκα Αντρέσκου με 5-7, 6-3, 6-4, και το Indian Wells που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της Καλοφόρνια, όπου έχασε από την Αρίνα Σαμπαλένκα με 6-2, 6-3, η 27χρονη Ελληνίδα στοχεύει σε μια καλή πορεία στη Γερμανία.

Αυτή θα είναι η 3η συμμετοχή της στο WTA 500αρι τουρνουά, στο οποίο μετρά μόλις μία νίκη και δύο ήττες. Στην πρώτη της παρουσία στη διοργάνωση, επικράτησε της Άντρεα Πέτκοβιτς με 6-2, 6-2, ενώ στον επόμενο γύρο αποκλείστηκε από την Πέτρα Κβίτοβα με 6-3, 3-6, 6-3.

Στην περσινή της συμμετοχή στάθηκε άτυχη η No. 10 του κόσμου, καθώς κατά τη διάρκεια του 2ου σετ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την αναμέτρηση, κόντρα στην Γερμανίδα Λάουρα Σίγκεμουντ.

Παράλληλα με τη Μαρία, στην 46η έκδοση του τουρνουά θα λάβουν μέρος οι περισσότερες τενίστριες από την ελίτ της παγκόσμιας κατάταξης, δεδομένο ότι θα βρεθεί εκεί και η κάτοχος του τίτλου, Ίγκα Σφιόντεκ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις