fbpx

Ένα βήμα μακριά από το κυρίως ταμπλό στη Γαλλία η Σαπφώ Σακελλαρίδη

Ένα βήμα μακριά από το κυρίως ταμπλό στη Γαλλία η Σαπφώ Σακελλαρίδη

Μία νίκη για την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό του ITF Pro τουρνουά των 60.000 δολαρίων στην Γαλλία θέλει η Σαπφώ Σακελλαρίδη, έχοντας κάνει ήδη το πρώτο βήμα.

Η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε σήμερα της Γαλλίδας Μαρί Βιλέτ με 6-2, 6-4, σε μία ώρα και 11 λεπτά, και πέρασε στον 2ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Στο πρώτο σετ, η Σαπφώ έκανε break με το “καλησπέρα”, ενώ αύξησε τη διαφορά με αλάνθαστη υπεράσπιση στο σερβίς της (2-0). Η διαφορά παρέμεινε ίδια μέχρι και το 6ο game (4-2), ενώ στο αμέσως επόμενο η No. 2 του ταμπλό έκανε νέο break, για να κλείσει εν συνεχεία την πρώτη στροφή του αγώνα στο 8ο game, μετά από ένα μεγάλο hold (6-2).

Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, οι ισορροπίες επανήλθαν στο ακέραιο, καθώς μέχρι και το 8ο game καμία από τις δύο πλευρές δεν είχε ξεχωρίσει (4-4). Στο 9ο game όμως η Σακελλαρίδη έσπασε το σερβίς της Γαλλίδας για 3η φορά (συνολικά) στο παιχνίδι, και στο 10ο και τελευταίο game ολοκλήρωσε με επιτυχία τις προσπάθειές της, στο δρόμο για την είσοδό της στο κυρίως ταμπλό (6-4).

Στον 2ο προκριματικό γύρο θα αντιμετωπίσει μία εκ των Φεντερίκα Ντι Σάρα (Ιταλία) και Κιάρα Σχολ (Αμερική), με την οποία η Σαπφώ έχει κατακτήσει και τον ITF τίτλο στα διπλά του Μόναστιρ, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις