fbpx

Davis Cup, Ελλάδα-Εκουαδόρ 2-0: Τρομερός Θάνος, ένα βήμα πριν από την άνοδο η Εθνική μας ομάδα (vids)

Davis Cup, Ελλάδα-Εκουαδόρ 2-0: Τρομερός Θάνος, ένα βήμα πριν από την άνοδο η Εθνική μας ομάδα (vids)

O Αριστοτέλης Θάνος σημείωσε μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Αντρέ Αντράντε και με 7-6(4), 6-4 έκανε το 2-0 για την Ελλάδα η οποία απέχει πλέον μια νίκη από την άνοδο στο World Group I.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θάνος κέρδισε έναν παίκτη ο οποίος είναι ψηλότερα στην παγκόσμια κατάταξη 1014 θέσεις! Κι όμως ο Έλληνας τενίστας από τη στιγμή που κατάφερε να…αποφορτιστεί από το αρχικό άγχος έπαιξε εκπληκτικό τένις σημειώνοντας μια μεγάλη ανατροπή.

Το ξεκίνημα του Αντράντε ήταν ιδανικό με τον παίκτη από το Εκουαδόρ, να κάνει break με το «καλημέρα» και με hold έκανε το 2-0. Μάλιστα στη συνέχεια κρατώντας το σερβίς του έφτασε στο 4-2, αλλά και στο 5-3!

Ο Θάνος μείωσε σε 5-4, με τον Αντράντε να παίρνει την μπάλα στα χέρια για να κλείσει το σετ κάτι που όμως δεν κατάφερε με τον Έλληνα τενίστα να φτάνει σε ένα μεγάλο break ισοφαρίζοντας σε 5-5. Το σετ οδηγήθηκε στο tie-break εκεί που ο Θάνος ήταν απόλυτα ψύχραιμος παίρνοντας το σετ με 7-6(4).

Στο 2ο σκέλος του αγώνα ο Θάνος απελευθερωμένος από το άγχος κατάφερε να κάνει δύο break και σε συνδυασμό με τα δύο hold έκανε το 4-0, ενώ λίγο αργότερα έφτασε στο 5-1. Ο Αντράντε στη συνέχεια και με τρία σερί κερδισμένα games μείωσε σε 5-4 με τον Θάνο όμως να μη χάνει και δεύτερη ευκαιρία από τη θέση του σερβίς και με 6-4 χάρισε μια σπουδαία νίκη για την Ελλάδα στην προσπάθειά της για την άνοδο στο World Group I.

Πλέον η Ελλάδα απέχει μια νίκη σε τρεις αναμετρήσεις που απομένουν, με το διπλό να ξεκινάει πρώτο στο πρόγραμμα της Κυριακής.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Θάνος – Αντράντε 2-0 ΣΕΤ |HIGHLIGHTS|”,”description”:”Τα στιγμιότυπα του αγώνα”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wMi8wNC8xMy8zNF81NF82M2RlNWVmZTFjMjY1LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M57S”,”uploadDate”:”2023-02-04T13:33:57.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cq9te69wmdu9″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις