fbpx

Τέλος το Μεξικό για τον Ναδάλ

Τέλος το Μεξικό για τον Ναδάλ

Ο Ράφαελ Ναδάλ πιστεύει ότι δεν θα αγωνιστεί ξανά στο Μεξικό και δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Ακαπούλκο την επόμενη χρονιά.

 Κάτοχος 22 Γκραν Σλαμ τίτλων, ο Ισπανός πιστεύει ότι δεν θα βρεθεί στη χώρα την επόμενη χρονιά και άφησε να εννοηθεί ότι δεν σκοπεύει να επιστρέψει και το 2024. Ο 36χρονος Ναδάλ πήρε τον τίτλο στο όπεν Μεξικού για 4η φορά στην καριέρα του φέτος όταν νίκησε τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ στον ημιτελικό προτού επικρατήσει του Κάμερον Νόρι στον τελικό. Ο Ναδάλ βρίσκεται σε περιοδεία στη λατινική Αμερική για κάποια ματς επίδειξης αποκαλύπτοντας ότι δεν θα επιστρέψει στην περιοχή την επόμενη χρονιά.

 «Πιθανότατα είναι η τελευταία φορά που παίζω στο Μεξικό, το Ακαπούλκο για το 2023 δεν περιλαμβάνεται στο πρόγραμμά μου και η σεζόν του 2024 δείχνει πολύ μακρινή», εξήγησε. «Τώρα ήρθε η στιγμή να απολαύσω το παρόν στο μέγιστο και να αγωνιστώ σε ένα εμβληματικό σκηνικό, με πολλούς ανθρώπους και σε μία χώρα που πάντα ένιωθα αγαπητός».

Ο Ναδάλ δεν υπονοεί ότι θα αποσυρθεί άλλα έκανε σαφές ότι πρέπει να μειώσει τις δραστηριότητές του καθώς πλησιάζει στη δύση της καριέρας του και προσπαθεί να αποφύγει τραυματισμούς και προβλήματα με τη φυσική του κατάσταση. «Για εμένα το βασικό τώρα είναι να μπορώ να παίζω στα σημαντικά τουρνουά στην καλύτερη φυσική κατάσταση», είπε. «Συνεχίζω να το απολαμβάνω καθημερινά και συνεχίζω να έχω στόχους που με ενθουσιάζουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα προσπαθήσω μέχρι που το μυαλό και το σώμα μου θα πουν πως έκανα αρκετά. Αυτή την στιγμή θέλω να συνεχίσω, είμαι χαρούμενος με αυτό που κάνω, μου αρέσει να παίζω σε μεγάλα τουρνουά και να παίρνω δύναμη από την αγάπη του κόσμου».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις